Contact

De Stichting Recht is een Algemeen belang is onafhankelijk en behartigt belangen voor verschillende projecten. In de wanbetalerszaak werkt de Stichting op dit moment samen met ShantaMarjoleijnSingh van Advocatenkantoor Rechtensadvies in Amsterdam.

De Stichting Rechts is een algemeen belang zal voorlopig inventariseren wat er gedaan kan worden voor mensen die I de wanbetalersregeling zitten. Zij zal u regelmatig informeren d.m.v. nieuwsbrieven als u zich aan heft gemeld. I.v.m. een soepele overdracht van eventuele zaken kan de Stichting u verzoeken om enkele documenten te uploaden na aanmelding.

Contactgegevens van het bestuur van de Stichting zijn:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u zich voor een (collectieve) actie inzake de wanbetalersregeling aan wilt melden dan kunt u dat ook doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Behandelend Advocatenkantoor

Sinds november 2014 heeft Advocatenkantoor Rechtens Advies de administratie van de rechtszaken overgedragen aan Eveline Grimminck van Smeets Advocaten in Haarlem: 

http://smeetsadvocaten.nl/front-advocaten/mr-e-s-grimminck/

Bereikbaar op:

Frans Halsplein 4
2021 DL Haarlem

Tel. 023 - 527 47 74
Fax 023 - 527 72 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Donaties

De Stichting heeft geen inkomen anders dag donaties. Wij verzoeken u dan ook om als u de doelstelling ondersteunt een  bedrag over te maken op bankrekeningnummer  NL79 INGB 0006 3219 31 ten name van Stichting Recht is een Algemeen Belang.

 

Het bestuur van de Stichting Recht is een Algemeen Belang

Het bestuur van de Stichting Recht is een Algemeen Belang bestaat uit vrijwilligers. De website komt tot stand door verschillende mensen en heeft de aard van een forum. Het bestuur van de stichting is niet verantwoordelijk te houden voor de tekst op de website. Ook is de Stichting niet aansprakelijk te houden voor enige juridische actie. U heeft pas opdracht gegeven aan een advocaat als deze advocaat met een brief op opdracht aanvaard. In de regel zal dit pas kunnen – als u een gering inkomen heeft volgens de Wet op de rechtsbijstand - nadat een toevoeging is verleend.

Oproep

Meldt u aan via onze online aanmeldingsformulier, als u een gedupeerde bent van de  wanbetalersregeling. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen!