Aanmelden

 

*** Per 21 november 2014 is er een opnamestop ingesteld voor aanmeldingen wegens een tekort aan capaciteit !!! ***

Onderstaande tekst en formulier is nu alleen ter informatie!

 


Stichting Recht is een Algemeen Belang onderzoekt of mensen kunnen procederen tegen de wanbetalersregeling.

De Stichting komt daarom graag in contact met mensen die te maken hebben met de "wanbetalersregeling".  Zij zal proberen aan de hand van de gegevens die u kunt geven of in uw geval een gang naar de civiel rechter mogelijk is. Wij zullen dan met u contact opnemen. Indien er heel veel aanmeldingen zijn kan dit enige tijd duren.

De Stichting vermoedt dat mensen in de Wanbetalersregeling in aanmerking kunnen komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Daarvoor heeft u dan een doorverwijzing van het juridisch loket nodig. Op dit moment werkt de Stichting Recht is een Algemeen Belang samen met Shanta Marjolein Singh van Avocatenkantoor Rechtens Advies. Op dit moment kunt u een doorverwijzing naar haar kantoor aanvragen door aan het juridisch loket aan te geven dat dit uw voorkeursadvocaat is .

Als u vragen heeft over een (collectieve) actie inzake de wanbetalersregeling dan kunt u dat ook doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gebruik voor eventuele vragen niet de Opmerking invulveld, maar email ons rechtstreeks. 

Klik hier voor het Aanmeldformulier.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/shanta-singh.nl/public_html/gwr/templates/dawndreams_template_gwr_j3/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/shanta-singh.nl/public_html/gwr/templates/dawndreams_template_gwr_j3/html/modules.php on line 39