Stichting

GedupeerdenWanbetalersregeling.nl is een initiatief van Stichting Recht is een Algemeen Belang. De stichting werkt samen met Avocatenkantoor Rechtens Advies. Dit kantoor voert momenteel al een civiele procedure over de Wanbetalersregeling. Die zaak is nog onder de rechter, maar in een tussenbeslissing is al opgemerkt dat er onder omstandigheden reden kan zijn om de regeling te matigen. Stichting Recht is een Algemeen Belang heeft KvK-nummer 58873031. 

Contactgegevens van het bestuur van de Stichting zijn:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De Stichting behandelt verschillende projecten die passen binnen haar doelstelling. De Stichting staat in contact met verschillende advocatenkantoren en kan ook op individueel niveau mensen doorverwijzen als dat juridisch noodzakelijk is. 

De Stichting heeft geen inkomen anders dan donaties. Wij verzoeken u dan ook om, als u de doelstelling van de stichting ondersteunt, een bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL79 INGB 0006 3219 31 ten name van Stichting Recht is een Algemeen Belang.

Oproep

Meldt u aan via onze online aanmeldingsformulier, als u een gedupeerde bent van de  wanbetalersregeling. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen!